Sundbyberg Stads näringslivsmiddag

Den 28 november anordnades Sundbybergs Stads årliga näringslivsmiddag. Fastighetens unika matsal användes under kvällen som festlokal med mingel, middag och scenunderhållning. Maten serverades av Kalaset och kockarna Josef Bekele och Michael Howing. Drygt hundra företagare från kommunen var inbjudna och fick ta del av kvällens festligheter.

Under kvällen delades även det prestigefulla priset “Årets Företagare 2019” ut till Richard Dahlgren från Erikson Urhandel. Därefter hölls intressanta diskussioner om framtidens kontorslösningar mellan Håkan Jeppson. VD på Convendum, Jesper Kjellerås, VD på Impact Hub och Andreas Broryd VD på Workaround. Dessutom var entreprenören Quincy Jones III på plats. Han delade med sig av tidigare erfarenheter från sin tid i USA och hur företag kan bidra till att främja integrationen genom att våga anställa personer med olika bakgrunder.

Moderator för kvällen var Fredrik Andersson, medgrundare för Miltton Lab. Kvällen avslutades med ett stämningsfullt framträdande av artisten Mary N’Diaye som är född och uppvuxen i Sundbyberg.

Kvällen arrangerades av Sundbybergs Stad.