UR gott

Restaurang Artur

I vår nyöppnade restaurang Artur serveras medveten mat med fantastiska smaker. Har du speciella önskemål för affärslunch så tveka inte att kontakta restaurangen genom att ringa 08-765 09 01 eller skicka ett mail till info@gastroworldgroup.com. På vår hemsida www.gastroworldgroup.com hittar du information och menyer för catering.

Artur har öppet från kl 11-14.

Varför heter restaurangen Artur? Namnet är valt för att skapa en samhörighet med Ursvik Entré konstintresse. Överallt i huset finns konst att uppleva och inne i restaurangen finns konst av Slaas. Art står för konst och Ur står för Ursvik.

Ordet Chotto har sju olika betydelser på japanska. Ett kul samtalsämne på nästa lunch med andra ord. Restaurangen serverar sushi och asiatisk lunch.

Smaklig måltid!

Chotto matbar

Hos Chotto Matbar kan du njuta av en fantastisk lunch eller en avkopplande fika!

Du hittar restaurangen mitt i byggnadens hjärta, precis vid rulltrappan på plan 3. Från Chotto kan du också köpa med mat hem och få hjälp med catering.

Evenemang och konferens

I fastigheten finns en unik eventlokal, Rotundan. Här spänner takhöjden upp till 12 meter och det iögonfallande salen rymmer hela 400 gäster.