UR gott

Restaurang Artur

I vår nyöppnade restaurang Artur serveras medveten mat med fantastiska smaker. Har du speciella önskemål för affärslunch så tveka inte att kontakta restaurangen genom att ringa 08-765 09 01 eller skicka ett mail till info@gastroworldgroup.com. På vår hemsida www.gastroworldgroup.com hittar du information och menyer för catering.

Artur har öppet från kl 11-14.

Chotto matbar

På Chotto Matbar kan du njuta av en fantastisk frukost och lunch eller en avkopplande fika! Du hittar restaurangen mitt i byggnadens hjärta, precis vid rulltrappan på plan 3.

Det går enkelt att förbeställa din mat online på Chottos hemsida (genom länken nedan) samt köpa med sig mat hem. Chotto erbjuder fika och catering till ditt kundmöte i fastighetens mötesrum och i Chambre Séparée. Det går också bra att beställa catering direkt till dina lokaler i fastigheten eller annan plats.

Chotto har öppet vardagar mellan kl 8.00-16.00

Varför heter restaurangen Artur? Namnet är valt för att skapa en samhörighet med Ursvik Entré konstintresse. Överallt i huset finns konst att uppleva och inne i restaurangen finns konst av Slaas. Art står för konst och Ur står för Ursvik.

Ordet Chotto har sju olika betydelser på japanska. Ett kul samtalsämne på nästa lunch med andra ord. Restaurangen serverar sushi och asiatisk lunch.

Smaklig måltid!

Evenemang och konferens

I fastigheten finns Rotundan - en unik eventlokal med en takhöjd upp till 12 meter och den iögonfallande salen rymmer hela 400 gäster.