UR enkelt
Hej! Är du hyresgäst i Ursvik Entré så är du i goda händer. Vi hjälper dig gärna. Här kan du själv boka mötesrum eller komma i kontakt med någon hos oss som hyresvärd. Ladda också gärna hem husboken där du kan läsa mer om allt du har tillgång till i fastigheten.

Vi ses!

Senaste nytt - Sundbybergs Folkhögskola flyttar till Ursvik Entré

Ursvik Entré fylls med ännu mer liv och rörelse då Sundbybergs Folkhögskola har tecknat ett 15-årigt hyresavtal om 1 785 kvm, och flyttar sin verksamhet för vuxenutbildning till fastigheten i slutet av 2023. Med Folkhögskolan i Ursvik Entré fortsätter en plats för internationell och lokal samverkan att växa fram.

Konferens och mötesbokning

Vid receptionen i Ursvik Entré finns tre konferensrum. Intill restaurangen finns två Chambre Séparée med möjlighet för lunchmöte.

Maila till receptionen@ursvikentre.se eller tryck på knappen nedan om du önskar mer information eller vill boka något av våra konferensrum!

Hörsalen

Här finns hela 168 sittplatser. Max 180 personer får vistas i lokalen. Hörsalen bokas via reception eller via mail.

Maila till receptionen@ursvikentre.se eller tryck på knappen nedan om du önskar mer information eller vill boka hörsalen!

Det här är dina urtrevliga grannar

Post och paket

Brev och mindre paket adresseras normalt: Företagsnamn, Ursvik Entré, Rissneleden 110, 174 57 Sundbyberg. Leveranser som är större än att de kan bäras in i huvudentrén, ska levereras till lastkajen, Rissneleden 112. Skriv alltid namn och telefonnummer till den som är mottagare av leveransen.

Parkering

I Ursvik Entré finns parkeringsmöjligheter i varmgarage, som ligger under huvudentrén, Rissneleden 110 samt ett parkeringshus som återfinns vid Rissneleden 112.
Varmgaraget är öppet mellan 06.00-22.30 och P-huset mellan kl 07.30-18.00. Övriga tider krävs kort och kod för åtkomst.

Priset för parkering är 15 kr/tim, 120 kr/dygn och 630 kr/7 dagar. Det tillkommer en serviceavgift om 1 krona hos Easypark och Apcoa flow. Vill man hyra en månad är kostnadern i P-huset 1125 kr inkl moms oich i varmgarage 1500 kr inkl moms.

MC-platser finns i garaget och kostar 4 kr/tim, 30kr/dag eller 500kr/månad.

I Ursvik Entré finns även möjlighet att ladda sin elbil under arbetsdagen eller under ditt besök hos någon av våra hyresgäster. Laddarna har en effekt om 11 kW och kostnaden är 4,5 kr/kW och detta betalas genom appen Apcoa Flow.

Cykelrum

Det finns två ingångar till vårt cykelrum, antingen via garaget i huvudentrén på plan -1 eller utifrån i fastighetens norra ända.

Här finns plats för 150 cyklar, låsbara laddskåp för ditt cykelbatteri, cykelpump och andra verktyg för en enklare cykelservice.

Miljöstation

Avfallsrum och miljöstation finns vid Rissneleden 112. med behållare för wellpapp, plast, plåt, lysrör, glödlampor och matavfall. Önskas bortforsling av större mängd, tex stolar och bord kan det beställas genom vår samarbetspartner Office Recycling för självkostnadspris.

Hyresgästerna ansvarar för sin sophantering och sortering i miljörummet.