UR enkelt
Hej! Är du hyresgäst i Ursvik Entré så är du i goda händer. Vi hjälper dig gärna. Här kan du själv boka mötesrum eller komma i kontakt med någon hos oss som hyresvärd. Ladda också gärna hem husboken där du kan läsa mer om allt du har tillgång till i fastigheten.

Vi ses!

Senaste nytt - Sundbybergs Folkhögskola flyttar till Ursvik Entré

Ursvik Entré fylls med ännu mer liv och rörelse då Sundbybergs Folkhögskola har tecknat ett 15-årigt hyresavtal om 1 785 kvm, och flyttar sin verksamhet för vuxenutbildning till fastigheten i slutet av 2023. Med Folkhögskolan i Ursvik Entré fortsätter en plats för internationell och lokal samverkan att växa fram.

Konferens och mötesbokning

Vid receptionen i Ursvik Entré finns tre konferensrum. Intill restaurangen finns två Chambre Séparée med möjlighet för lunchmöte.

Hörsalen

Här finns hela 168 sittplatser. Max 180 personer får vistas i lokalen. Hörsalen bokas via reception eller via mail.

Post och paket

Brev och mindre paket adresseras normalt: Företagsnamn, Ursvik Entré, Rissneleden 110, 174 57 Sundbyberg. Leveranser som är större än att de kan bäras in i huvudentrén, ska levereras till lastkajen, Rissneleden 112. Skriv alltid namn och telefonnummer till den som är mottagare av leveransen.

Parkering

I Ursvik Entré finns parkeringsmöjligheter i varmgarage, som ligger under huvudentrén, Rissneleden 110 samt ett P-hus som finns vid Rissneleden 112. Varmgaraget står öppet mellan 06.00-22.30 och P-huset mellan kl 07.30-18.00, däremellan krävs kort och kod.

Priset för parkering är 15 kr/tim, 120 kr/dygn och 630 kr/7 dagar. Det tillkommer en serviceavgift på 4,95 SEK hos Easypark och 1 SEK på Apcoa flow. Månadspris för P-hus är 1125 kr inkl moms. Månadspris för varmgarage är 1500 kr ink moms

MC-platser finns i garaget och kostar 4 kr/tim, 30kr/dag eller 500kr/månad. Zonkod för MC: 50007.

Cykelrum

Det finns två ingångar till vårt cykelrum, antingen via garaget i huvudentrén på plan -1 eller utifrån i fastighetens norra ända.

Miljöstation

Avfallsrum och miljöstation finns vid Rissneleden 112. med behållare för wellpapp, plast, plåt, lysrör, glödlampor och matavfall. Önskas bortforsling av större mängd, tex stolar och bord beställs det genom Office Recycling och debiteras.

Hyresgästerna ansvarar för sin sophantering och sortering i miljörummet.