Senaste nytt

Vårdcentral på 1 000 kvm etableras i Ursvik entré

Det finns i dagsläget ett begränsat utbud av vårdcentraler i Sundbyberg. Emad Issa, legitimerad läkare, drar nu sitt strå till stacken för att ändra på det genom att öppna en vårdcentral på 1 000 kvm i Ursvik Entré. Med Ursviks och Rissnes kraftiga tillväxt samt Ursvik Entrés utveckling ser Emad Issa det karaktäristiska huset som en perfekt plats för en vårdcentral.

Det finns i dagsläget ett begränsat utbud av vårdcentraler i Sundbyberg. Emad Issa, legitimerad läkare, drar nu sitt strå till stacken för att ändra på det genom att öppna en vårdcentral på 1 000 kvm i Ursvik Entré. Han har lång erfarenhet av att framgångsrikt driva vårdcentraler. Med Ursviks och Rissnes kraftiga tillväxt av nya bostäder samt Ursvik Entrés utveckling med nya kunder och närservice ser Emad Issa det karaktäristiska huset som en perfekt plats för en vårdcentral. Inflyttning sker vid årsskiftet 2021–2022.

  • ”Vi är mycket glada att få möjligheten att etablera en toppmodern vårdcentral i Ursvik Entré. Fastighetens strategiska läge och fina byggnadskvalitéer gör Ursvik Entré till vårt prioriterade val” säger Emad Issa, legitimerad läkare, som valt att skriva ett hyresavtal som löper över 10 år.

Den kvalitativa och tidlösa arkitekturen i Ursvik Entré möjliggör att på ett hållbart vis skapa moderna, flexibla och trivsamma lokaler i huset. Just nu pågår redan anpassningar för Sida och Visma EssCom. Nästa fas i utvecklingen är inledd, närservicen i huset är under vidareutveckling och etableringen av den nya vårdcentralen är ännu ett viktigt steg.

  • ”Att Ursvik Entré väljer att satsa inte bara på kontor utan även på service för de boende runtomkring gynnar hela området ”, säger Peter Schilling (S), kommunstyrelsens ordförande i Sundbyberg.
  • ”Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Emad och den nya vårdcentralen. Etableringen är i linje med Ursvik Entrés mål att vara en dynamisk plats där fler människor, företag och organisationer kan utvecklas och växa och bidra till närsamhället” säger Caroline Bertlin, VD Nordisk Renting.

Om Ursvik Entré

Ursvik Entré invigdes 1992, då för SEB:s verksamhet och känt som Bankhus 90, och består av totalt ca 60 000 kvm. Ursvik Entré ligger i Rissne, Sundbyberg som är Sveriges just nu starkast växande stad. Intill Ursvik Entré finns den växande stadsdelen Stora Ursvik som omfattar planering av fler än 5 000 bostäder och 5 000 arbetsplatser samt kraftigt utbyggd infrastruktur med bland annat Tvärbanan som komplement till tunnelbana i Rissne och bussar. Med sin närhet till kommunikationer samt byggnadens flexibilitet, storlek och välkända profil är Ursvik Entré en spännande plats med service samt liv och rörelse. Detta i form av Kalaset konferens och event och matcafét Chotto. Till detta kommer träningsmöjligheterna i Sats nya gym på ca 2 000 kvm samt Stayaround co-working. Bland befintliga hyresgäster finns också Storstockholms Lokaltrafik AB (SL), Ambulanssjukvården i Storstockholm AB samt SEB. Nyligen kommunicerades att Sida och Visma EssCom kommer att etablera sina kontor i Ursvik Entré. Efter att hyresavtalet avseende en vårdcentral har undertecknats finns det lediga ytor om ca 17 000 kvm i Ursvik Entré.

Ytterligare information:
Nordisk Renting: Caroline Bertlin, VD Nordisk Renting AB, e-post: caroline.bertlin@natwest.com

Vill du hyra lokaler i Ursvik Entré:
Johan Zachrisson, Cushman & Wakefield, tel. +46 76 720 34 19, e-post johan.zachrisson@cushwake.com